Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
kitti

Új év ,új fogadalmak

Kitti · 2 hete
A legtöbb ember tesz újévi fogadalmat,hogy lefogynak,sportosabbak lesznek....
Az én újévi fogadalmam teljesen más témájú,és amint megfogalmazódott a fejemben.... Hát sikerült is picit megszegnem. 
Az én fogadalmam a szerelemre vonatkozik. Megfogadtam,hogy nem hagyom magam könnyen rászedni és nem fogok ezzel foglalkozni. Erre a következő másodpercben a telefon csippant és elkezdődött valami. Ugyanis amint megfogadtam máris rám írt egy olyan személy akit nemrég ismertem meg és egész jól egy hullámon pendülünk. Azzal,hogy beszélgetésbe elegyedt velem a fogadalmamnak arra az időre vége lett,és elkezdtem valami furát érezni. 
Amikor elköszöntünk egymástól jól vállon veregettem magam. "Gratulálok"-mondogattam. Sikerült a  31-én este 11-kor tett fogadalmat még az újév beköszönte előtt megszegni.
Nem voltam magamra büszke,sőt..... 
Szerintem ezt a legtöbben ismerjük. Megfogadjuk,hogy nem foglalkozunk egy személlyel aki elhanyagolt minket vagy épp megbántott erre ő rendszerint akkor bukkan fel az életünkben mintha csak erre a pillanatra várt volna. Ez a bizonyos mellkast megdobogtató,gyomrot görcsbe állító érzés leírhatatlan. 
S,hogy érezhetnek így rá,ezt nem lehet tudni. 

Az én újévem így telt,önbírálattal és nagy kíváncsisággal várom ezt az évet.
Boldog Újévet Mindenkinek! 

Puszi: Kitti
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Kitti
Sziasztok! Kitti vagyok 20 éves. Életemben sokat tanultam már,és még fogok is. Legfőbb oka a blog írásnak a fiúk. Ez a téma sok velem egyidős lányt érint.