Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
kitti

Helló fúk! Hol vagytok?

Kitti · 2 hete
Hogy mi a fene van velük manapság azt senki sem tudja megfejteni.
Miért jó játszadozni? 
Sajnos erre ő maguk se tudják a választ.
Amikor ott állsz egyedül és egy értelmes embert nem találsz akit el tudnál magad mellé képzelni. Na,az egy megalázó szituáció.
Ha viszont találsz nehéz elérned,hogy ráérezzen arra,hogy te valóban mit is szeretnél.
Sokszor szívesen bele látnék a fejükbe mit is terveznek.
Amikor aztán megvan a kiszemelt a legfontosabb dolog,hogy elért azt,hogy ne csak egy-egy alkalomra keressen meg,mert igen kedves fiúk sokan az egy alkalmas sztorit szeretitek,holott lányok tucatjai várják az örök partnert,a hangsúly a Várják-on van. 
Miért kell várni?Miért nem veszitek észre ha tetszetek egy lánynak?
Mi történne ha a fiúk elkezdenének valóban gondolkozni és észrevenni azt ,hogy kinek tetszenek és kinek csak alkalomra kellenek. 
Amikor úgy döntöttem párommal,hogy külön folytatjuk akkor eleinte bíztam abban,hogy hamar jön a következő. Hát drágák el kell mondanom 2 éve várom azt a következőt. Nem mondom,hogy nem visel meg,de el kell fogadni.
Persze,persze jöhet mindenki a társkereső oldalakkal. Ott ki bizonyítja nekem,hogy valóban olyan emberrel beszélgetek akinek kiadja magát? 
Próbáltam már. Egyszer a barátnők beregisztráltak, mert " jó buli". Két órát voltam fenn és töröltem is magam.Fura fazonok akik szemérmetlenül küldözgetnek mindenféle képet és elvárják,hogy te is küldj nekik. Na szerintem pont ez a legtöbb társkereső oldal. 
A világ legrosszabb érzése amikor beszélgetsz egy neked tetsző fiúval és ő bőszen dicsekszik azzal,hogy épp kivel mit csinált. Vagy amikor épp nem válaszol hetekig,majd úgy tesz mintha egy perc se telt volna el a két üzenet között. 

Köszönöm ha elolvastad!Ha van véleményed nyugodtan írd le! 
Puszi:Kitti
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Shadow · 2 hete
Általában azért kell várni mert a férfiak nagyrésze több kapura játszik. Aki könnyebben kapható, ribancosabb azt választják, a többi meg várhatja a sorát..
Kitti
Sziasztok! Kitti vagyok 20 éves. Életemben sokat tanultam már,és még fogok is. Legfőbb oka a blog írásnak a fiúk. Ez a téma sok velem egyidős lányt érint.